SMR Pink Ribbon Pony Run

Sponsoring Tikkie
Via onderstaande link kun je ons sponsoren op de Pink Ribbon pagina. Alvast dank!
https://paardrijden.voorpinkribbon.nl/team/pink-hectas


Team Pink HECTAS
Op zondag 20 oktober doen Tessa en Marlies mee aan de SMR Pink Ribbon Pony Run die gehouden wordt in Renkum. Wij gaan het 10km rondje rennen en rijden. Marlies rijdt de route aangespannen met de pony voor de wagen en Tessa rent daarnaast mee. Aangezien dit een sponsor evenement is, zijn we op zoek naar sponsors die ons helpen in ieder geval het minimale bedrag van €40 bij elkaar te krijgen, maar uiteraard willen wij zoveel mogelijk sponsoring ophalen voor dit goede doel!

 

Help je ons door onze 10km te sponsoren?
Dat kan heel simpel! Vul op deze pagina het formulier in met je naam, mobiele nummer en het bedrag dat je wilt sponsoren. Dan krijg je heel snel een Tikkie via Whatsapp. Wil je anoniem blijven? Vink dit aan en we zullen je niet met naam vermelden in de sponsorlijst.

Onze dank is groot!!

Waarom doen wij dit?
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker! Er is bijna niemand meer die niet iemand kent in zijn of haar (directe) omgeving die in aanraking is geweest met borstkanker. Sommige hebben de strijd heldhaftig overwonnen, andere zitten er nog middenin, maar verdrietig genoeg wordt de strijd ook meer dan eens verloren. Daar is onderzoek en dus geld voor nodig. 

In 2018 hebben we voor HECTAS een gaaf filmpje opgenomen bij een opdrachtgever in Arnhem. Die dames vormden een heel hecht team, zij deelden samen ook een hele heftige ervaring. Drie van de dames daar in het team waren getroffen door borstkanker in het verleden en vonden ook steun en begrip bij elkaar. In zo’n klein team en dan drie dames, niet te geloven! En dit was nog maar een deel van de dames die voor onze motivatie hebben gezorgd. Als je er over gaat praten, blijkt dit nog veel meer vrouwen getroffen te hebben. Gelukkig, veelal kunnen ze het navertellen. Dat is omdat er steeds meer onderzoek gedaan wordt en we steeds meer te weten komen over preventie en behandeling.

Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. Daarom Pink Ribbon.

 

Meer info over het evenement? Kijk hier -- www.shetlandermenritten.nl/PinkRibbonPonyRun

Onze Pink Ribbon pagina: https://paardrijden.voorpinkribbon.nl/team/pink-hectas