Getting ready

Ik had mijn tijd toch een beetje anders ingeschat, maar dat kwam ook omdat ik wat uitstelgedrag vertoonde. Mijn tweede dag vakantie, of eigenlijk mijn eerste omdat ik op maandag natuurlijk vrij ben, begonnen met een beetje uitslapen. Dat had ik wel verdiend, kon me bijna niet meer heugen wanneer mijn wekker niet voor een kortere nacht had gezorgd dan ik eigenlijk zou willen. Het cavia hok moet vandaag af, anders weet ik wel weer hoe dat gaat. De cavia flat die ik had werd opgehaald en op de plek van de flat kwam een mooie uitloop. Na ruim drie uurtjes waren de cavia’s blij, ik blij en klaar! Op naar stal. Alle paarden beweging geven en de spullen die ik nodig had voor mijn vakantie uit mijn kast vissen.

Eerst een ritje met de pony’s en natuurlijk werd er weer eentje ziek voordat ik op vakantie ga, het zal ook eens anders zijn. Ditmaal was het Lina die met een paar kuchjes de rit begon, maar halverwege flink aan het proesten was. Snel naar huis en haar goed verzorgen. Shit… Mike zijn beweging gegeven en Nikita een dikke knuffel!

Klaar en hop naar huis, alle wasjes zullen inmiddels gedraaid zijn, de spullen van stal in mijn auto, dus tijd om de koffer in te pakken! Dat werd nog een hele boel wat mee moest. Het is overdag warm met volle zon, maar de ochtend en avond is het koud. Ik mocht 20kg meenemen en op de weegschaal thuis zat ik nog op de 19kg. Terwijl hij beneden stond nog een paar dingen erbij gepropt, maar niet teveel. Een kilo heb je zo!

Wekker gezet op 04.15 uur en eindelijk slapen. Kort nachtje, heel veel leuks voor de boeg. Maar wel een beetje spannend.

 

                                                                                                                                   >> Dag 1 De heenreis